Държавният глава Румен Радев започва от 24 юни, понеделник, консултации с

...
Държавният глава Румен Радев започва от 24 юни, понеделник, консултации с
Коментари Харесай

Радев обяви кога започва консултациите с партиите

Държавният глава Румен Радев стартира от 24 юни, понеделник, консултации с представители на парламентарните групи в 50-ото Народно заседание, оповестиха от президентската пресслужба.
От 9.00 часа президентът ще организира съвещания с парламентарната група на ГЕРБ-СДС.В 11.00 часа президентът ще одобри представители на парламентарната група на „ Движението за права и свободи “.От 14.00 часа Румен Радев ще се срещне с представители на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната-Демократична България “.
Седем партии влязоха в 50-ото Народно заседание след вота на 9 юни. Вчера станаха ясни и имената на ръководителите на парламентарните групи.
Тази на ГЕРБ-СДС ще бъде управлявана от водача на ГЕРБ Бойко Борисов.На Движение за права и свободи - от ръководителя на партията Делян Пеевски. Съпредседателят на ПП-ДБ Николай Денков оглавява парламентарната група на обединението. Костадин Костадинов ще оглави групата на " Възраждане ".Борислав Гуцанов - на Българска социалистическа партия.Тошко Йорданов - на " ИТН ". Николай Марков - " Величие ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР